33 timmar med elin ..

Förlåt för att det inte blev någon mer uppdatering igår men planerna ändrades ..
Jag o elin shoppade lite på kungsmässan , hittade typ inget men fick med mig ett par gryma shorts från bikbok och en tröja från gina , ganska nöjd ändå . Skönt att inte göra av med alla pengar! Sen blir det ju shopping med mamma också , nästa onsdag ?! Jaja vi hade hur mysigt som helst , kollade på never say never o fotade en massa !
Vi gick o la oss ganska tidigt .. När elin äntligen hade fått upp mig frän sängen i morse (hahaha) så bestämmde vi oss för att göra pannkakor och seriöst dom blev kungliga !! Inte en ända blev trasig , så himla stolt över mig själv!
Medans vi smaskade på våran goda frukost så passade vi på att kolla på breaking dawn , har sett den några gånger innan men tycker den är ganska bra ! Ja detta är faktiskt kort fattat om idag/igår ..
Har precis dushat och sitter med matteboken brevid .. Vi har nämligen prov imorgon , kommer gå åt babianskog helvete , ehe ursäkta utrycket men är säker på att jag inte kommer få ett ända rätt o så blir det säkert omprov och blir säkert lika dåligt det . Så posetiv är jag haha  , men bara jag gör mitt bästa så får det bli som det vill! Om jag övar så blir det lite bättre resultat .. kanske ?  Nog snackat om det , underbar studiedag har jag haft än sålänge sovit länge och gott härligt ! Puss på er babes på får jag ser om det blir mer uppdatering sen , och bild på det jag köpte kommer också bara inte kameran bitchar ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0